VACATURE: MEDEWERKER FINANCE & CONTROL LEES MEER

Sector

Handelsproducten Handelsproducten

Handelsproducten

Wij zijn wereldwijd actief in de diervoersector en leveren veelal onze producten aan mengvoerfabrikanten, premixfabrikanten, fouragehandel en de eindgebruikers. Wij bieden verschillende handelsproducten aan.

Onze handelsproducten

  • Aardappeleiwit
  • Biergist
  • Diervoedergist
  • Dextrose

Aardappeleiwit

Aardappeleiwit wordt gewonnen uit zetmeelaardappelen en kenmerkt zich door een hoog eiwitgehalte en optimale aminozurenverhouding.

Algemeen nieuws

Op donderdag 25 maart 2021 wordt het International Dairy Nutrition Symposium 2021 online gehouden als een interactief webinar. Experts uit binnen- en buitenland presenteren hun visie op verschillende aspecten van energiemetabolisme bij melkvee. Elke lezing wordt gevolgd door een discussie met het publiek onder leiding van webinarhost Dr. Han Swinkels.
Datum : 25 maart 2021
Tijd      : 13:30 - 18:00
  Dit keer staat het energiemetabolisme centraal: Het energiemetabolisme van melkkoeien in al zijn complexiteit staat centraal in zowel prestatie en productie als diergezondheid. Dit komt duidelijk naar voren tijdens de transitieperiode, wanneer de energiebehoefte snel toeneemt en de metabole capaciteit op de proef wordt gesteld. Ook tijdens de rest van de lact...
Lees meer

Onze kennisbankartikelen over handelsproducten

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf geïnformeerd om het beste uit uw bedrijf te halen
Nieuwsbrief

Onze merken