white figure

Bezoek ons gratis op de VIV Europe in Utrecht van 31 mei t/m 2 juni!

Algemeen 20 mei 2022

Meldt u hier aan en bezoek gratis onze stand op de VIV Europe!

 

Waar: VIV/VICTAM Europe, Jaarbeurs Utrecht

Wanneer: dinsdag 31 mei t/m donderdag 2 juni 2022

Tijdstip: 10.00 – 18.00 uur

Standnummer: 08.F075

 

VIV Europe 2022 is hét topevenement voor de veehouderijsector.

Ook deze editie staan wij met een stand op de VIV Europe. De stand staat in het teken van onze missie: HEALTHY ANIMALS – HIGH PROFITS. Er worden nieuwe producten gepresenteerd, maar ook producten die al langer tot het assortiment behoren worden onder de aandacht gebracht. Maak alvast kennis met drie van onze nieuwe producten:

 

 • Phytomax is een mengsel van etherische oliën, extracten en plantendelen. De uitgebalanceerde mix van onder andere kaneel en menthol ondersteunt het verteringssysteem. Grootschalig praktijkonderzoek bij vleeskuikens laat een betere eiwitbenutting zien.
 • Cravings van APC is een enzymatisch gehydroliseerd plasmaproduct voor hondenvoer. Hoogwaardige eiwitbron die zowel de smakelijkheid verbetert, als het immuunsysteem en darmwerking ondersteunt. Cravings is een ideaal ingrediënt voor toepassing in hypoallergeen hondenvoer.  
 • Dia-V Nursery is het additief van Diamond V special voor toepassing in biggenvoeders. De postbiotics in Dia-V Nursery hebben een tweezijdige werking en ondersteunen zowel het immuunsysteem, als het verteringsstelsel (verbeterde butyraatproductie). Dia-V Nursery wordt geproduceerd volgens Diamond V’s unieke gepatenteerde fermentatietechniek.

 

Graag tot ziens tijdens de VIV Europe! Standnummer: 08.F075

 


  Advies nodig?
  Wij helpen u graag!

  Bel of mail mij terug


  white figure
  Contactformulier


   Advies nodig?
   Wij helpen u graag!

   Bel of mail mij terug


   Onze merken