Sectoren

Voeding rundvee

De rundveehouderij is een sector waarbij een optimale voeding, goed afgestemd op de behoefte van de koe van groot belang is. Gezonde, probleemloze koeien vormen de basis voor een goed bedrijfsresultaat.

Wij bieden verschillende producten voor uw rundvee. Zo kunnen wij u onder andere helpen met het minimaliseren van ketose, het verhogen van melkeiwit of het aanvullen van tekorten aan mineralen of sporenelementen. Gezond rundvee gaat gebaat bij goede voeding, wij hebben voor ieder voorkomend probleem een oplossing.

Een koe heeft energie nodig voor haar lichaamsonderhoud (functioneren en groei) en voor de productie van melk, vet en eiwit. Daarnaast is er ook energie nodig voor de dracht of de groei van de vrucht. Afhankelijk van het product waaruit de energie vrij komt en het lactatiestadium, wordt dit omgezet in melk, melkvet of vlees en/of lichaamsvet. Wij leveren diverse producten die energie leveren of de energievoorziening voor het dier verbeteren.

Wij leveren producten voor

Melkvee

  • Verbeter de energievoorziening
Goede voeding voor uw melkvee is erg belangrijk. De melkproductie per koe is de afgelopen decennia flink gestegen. Dit vraagt veel van uw melkvee.
Lees meer

Fokkalveren

De opfok van kalveren binnen uw bedrijf kunt u op diverse manieren aanpakken. Het is van belang dat de kalveren goede voeding binnen krijgen.
Lees meer

Vleesklaveren

De vleeskalversector vraagt om een gezonde voeding. Deze dient goed afgestemd te zijn op de behoefte van het kalf.
Lees meer

Vleesvee

Goede voeding voor uw melkvee is erg belangrijk. De melkproductie per koe is de afgelopen decennia flink gestegen. Dit vraagt veel van uw melkvee.
Lees meer

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf geïnformeerd om het beste uit uw bedrijf te halen

Onze merken